• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Dijous 9 de novembre vam fer la jornada de difusió del programa Erasmus+. Si t'agrada la idea de moure't a un altre país, pots informar-te aquí.

 

 

Becats


El Rotary Club del Prat va lliurar el dia 6 de setembre les beques per a estudis universitaris i/o de cicles professionals de Grau Superior per al finançament de la matrícula del primer curs. En aquesta edició s'ha reconegut el treball, el compromís i l'excel·lència acadèmica a dos alumnes del Centre Les Salines: Noelia Molina i Aarón Mohtar que havent finalitzat el CFGM de Gestió Administrativa àmbit sanitari, continuen amb la seva formació en els cicles d'Administració i Finances i Transport i Logística.

Podeu llegir la notícia completa en aquest enllaç.

Enhorabona Noelia i Aarón!

Rotary

 

HamburgHannover

Del 24 al 28 d’abril, el professorat de l'INS Les Salines ha participat en una estada formativa internacional sobre la formació professional dual a Alemània en l’àmbit del comerç internacional i la logística, visitant Hamburg i Hannover conjuntament amb altres instituts i institucions públiques catalanes, com ara Barcelona Activa i el Servei Català d’Ocupació. L'experiència s'emmarca dins del Programa Erasmus+, i s'ha realitzat en col·laboració amb la Fundació Barcelona.

S'ha visitat l’institut de formació professional d’Hamburg (HIBB), el port d’Hamburg, acompanyats del CEO de màrqueting del port, i a l’àrea de Hannover. També s'ha visitat l’empresa Mega Hubs, que gestiona la logística rodada i ferroviària de la terminal de ferrocarril de càrrega de Hannover, part de les instal·lacions aeroportuàries de DHL, i l’institut de formació professional de Hannover (BBS Burgdorf), acompanyats del responsable de la Cambra de Comerç de Hannover (IHK), amb qui el nostre professorat va poder intercanviar informació i experiències.

S'ha tingut l'oportunitat d’aprendre sobre el sistema dual de formació professional alemany, així com establiment de nous contactes a Alemanya que facilitin la internacionalització del nostre centre, així com facilitar la formació i incorporació a empreses estrangeres del nostre alumnat.

 

Informació de secretaria

Modificació matrícula
 
Convalidacions
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: 16:00 - 18:00
 
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook

Twitter

Twitter
Twitter

Instagram

Instagram
Instagram