• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Si vols participar a les Portes Obertes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà deixa les teves dades al següent qüestionari, aviat ens posarem en contacte amb vosaltres. Al qüestionari trobareu la data de cada presentació.

Si vols participar a les Portes Obertes dels Cicles Formatius de Grau Superior deixa les teves dades al següent qüestionari, aviat ens posarem en contacte amb vosaltres. Al qüestionari trobareu la data de cada presentació.

Si vols participar a les Portes Obertes del PFI o IFE deixa les teves dades al següent qüestionari, aviat ens posarem en contacte amb vosaltres. Al qüestionari trobareu la data de cada presentació.

 

Finland3

Una representació del professorat de Les Salines està realitzant una estada formativa al Vantaan ammattiopisto - Varia, un institut de formació professional ubicat a Vantaa (Finlàndia).
L'estada d'enguany se centra en l'àrea de Transport i Logística, en la qual aquest centre finlandès és pioner i compta amb una llarga tradició. L'objectiu és conèixer de primera mà les característiques del sistema educatiu finlandès i les seves metodologies de treball pel que fa a l'alumnat de formació professional i, alhora, aprofundir en la cooperació a internacional entre ambdues institucions.

Finland2

 

Cicle CAFEMN en procés de compleció per l'any 2022-2023
Objectiu

Facilitar a l'alumnat que ha cursat alguna vegada un cicle formatiu de Formació Professional de CAFEMN a l'Institut pugui completar el cicle LOGSE, que s'ha extingit.

Fins quan?

Es poden completar durant els dos cursos acadèmics següents a l'extinció. Per tant, aquesta és l'última convocatòria per aconseguir la titulació del cicle.

Un cop esgotada aquesta possibilitat, també podeu optar a matricular-vos en el nou cicle formatiu equivalent: Guia en el medi natural i de temps de lleure LOE i sol·licitar les convalidacions, d'acord amb el decret corresponent i completar els mòduls professionals o les unitats formatives necessàries per obtenir la nova titulació.

Període d'inscripció a les proves d'avaluació


De l'1 al 15 de març. Que permet participar a la convocatòria d'abril.

Convocatòria


Per a la convocatòria d'abril, les proves seran la setmana del 17 al 20 d'abril; el calendari d'examens es publicarà properament

Documentació

Cal lliurar a la secretaria del centre en horari d'atenció al públic dins del període d'inscripció:

Fotocòpia del DNI
targeta sanitària
pagament de les despeses de centre en funció dels crèdits dels que us inscriviu
A la secretaria us facilitarem el dossier de matrícula amb els preus

 

Si voleu tramitar l'exempció de l'FCT, ho podeu fer de l'11 al 18 d'abril de 2023. Clic aquí per més informació.

 

Informació de secretaria

Modificació matrícula
 
Convalidacions
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dl a dj 16:00 - 18:00
   
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook

Twitter

Twitter
Twitter

Instagram

Instagram
Instagram