• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Si vols participar a les Portes Obertes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà deixa les teves dades al següent qüestionari (aviat ens posarem en contacte amb vosaltres).

Si vols participar a les Portes Obertes dels Cicles Formatius de Grau Superior deixa les teves dades al següent qüestionari (aviat ens posarem en contacte amb vosaltres).

Si vols participar a les Portes Obertes del PFI o IFE deixa les teves dades al següent qüestionari (aviat ens posarem en contacte amb vosaltres).

 

Si voleu tramitar l'exempció de l'FCT, ho podeu fer del 30 de gener al 3 de febrer. Clic aquí per més informació.

 

Tres

Aquest inici de curs l’Institut Les Salines ha participat en el programa de mobilitat internacional per docents Erasmus+. En aquesta ocasió, l’Elisa Gibert, la Sara Garcia i la Sílvia Cot, professores del departament d'Agrària i de FOL, han visitat la Roskilde Technike School, a Dinamarca. Allà han dut a terme diferents activitats de Jobshadowing, observant i compartint experiències amb docents homòlegs danesos.

L'objectiu d’aquesta estada ha estat poder conèixer el sistema educatiu danès, aprendre noves metodologies i visitar diferents instal·lacions del centre. L’experiència, que ha estat molt enriquidora, permetrà introduir noves pràctiques i nous enfocaments a la pràctica docent.

Aquestes estades formatives a altres centres són una oportunitat per aprendre vivencialment, entenent la realitat d’altres entorns docents, així com una gran oportunitat de creixement personal i professional, que repercuteix positivament sobre l’alumnat del nostre centre.

Fotos

 

Informació de secretaria

Modificació matrícula
 
Convalidacions
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dl a dj 16:00 - 18:00
   
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook

Twitter

Twitter
Twitter

Instagram

Instagram
Instagram