• 1
  • 2
  • 3
  • 4

IFE

Grau Mitjà

Grau Superior

PFI

Si vols estudiar amb nosaltres i no has pogut fer la preinscripció deixa les teves dades al següent qüestionari

 

HamburgHannover

Del 24 al 28 d’abril, el professorat de l'INS Les Salines ha participat en una estada formativa internacional sobre la formació professional dual a Alemània en l’àmbit del comerç internacional i la logística, visitant Hamburg i Hannover conjuntament amb altres instituts i institucions públiques catalanes, com ara Barcelona Activa i el Servei Català d’Ocupació. L'experiència s'emmarca dins del Programa Erasmus+, i s'ha realitzat en col·laboració amb la Fundació Barcelona.

S'ha visitat l’institut de formació professional d’Hamburg (HIBB), el port d’Hamburg, acompanyats del CEO de màrqueting del port, i a l’àrea de Hannover. També s'ha visitat l’empresa Mega Hubs, que gestiona la logística rodada i ferroviària de la terminal de ferrocarril de càrrega de Hannover, part de les instal·lacions aeroportuàries de DHL, i l’institut de formació professional de Hannover (BBS Burgdorf), acompanyats del responsable de la Cambra de Comerç de Hannover (IHK), amb qui el nostre professorat va poder intercanviar informació i experiències.

S'ha tingut l'oportunitat d’aprendre sobre el sistema dual de formació professional alemany, així com establiment de nous contactes a Alemanya que facilitin la internacionalització del nostre centre, així com facilitar la formació i incorporació a empreses estrangeres del nostre alumnat.

 

El dia 27 d'abril es va celebrar el lliurament dels Premis FPCAT, i va ser guardonada a la millor trajectòria individual la professora Núria Carbonell i Alart, Catedràtica emèrita de l'Institut Les Salines. El premi li va ser lliurat pel Conseller d'Educació, el Senyor Josep González Cambray, donada la seva iniciativa i empenta per a la implementació a Catalunya del CFGS de Transport i Logística, mercès a les quals el nostre Institut va ser el primer en impartir aquests estudis a Catalunya.

FPCatNuriaCarbonell

Enhorabona Núria!

 

Informació de secretaria

Modificació matrícula
 
Convalidacions
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: 16:00 - 18:00
   
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook

Twitter

Twitter
Twitter

Instagram

Instagram
Instagram