JT24 xxs

Les Jornades Tècniques de Formació Professional es van desenvolupar de l'11 al 15 de març al nostre Centre, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral i professional de la gent jove de la ciutat.

Aquí podeu consultar els horaris i tota la informació

 

Dijous 9 de novembre vam fer la jornada de difusió del programa Erasmus+. Si t'agrada la idea de moure't a un altre país, pots informar-te aquí.

 

 

Becats


El Rotary Club del Prat va lliurar el dia 6 de setembre les beques per a estudis universitaris i/o de cicles professionals de Grau Superior per al finançament de la matrícula del primer curs. En aquesta edició s'ha reconegut el treball, el compromís i l'excel·lència acadèmica a dos alumnes del Centre Les Salines: Noelia Molina i Aarón Mohtar que havent finalitzat el CFGM de Gestió Administrativa àmbit sanitari, continuen amb la seva formació en els cicles d'Administració i Finances i Transport i Logística.

Podeu llegir la notícia completa en aquest enllaç.

Enhorabona Noelia i Aarón!

Rotary

 

HamburgHannover

Del 24 al 28 d’abril, el professorat de l'INS Les Salines ha participat en una estada formativa internacional sobre la formació professional dual a Alemània en l’àmbit del comerç internacional i la logística, visitant Hamburg i Hannover conjuntament amb altres instituts i institucions públiques catalanes, com ara Barcelona Activa i el Servei Català d’Ocupació. L'experiència s'emmarca dins del Programa Erasmus+, i s'ha realitzat en col·laboració amb la Fundació Barcelona.

S'ha visitat l’institut de formació professional d’Hamburg (HIBB), el port d’Hamburg, acompanyats del CEO de màrqueting del port, i a l’àrea de Hannover. També s'ha visitat l’empresa Mega Hubs, que gestiona la logística rodada i ferroviària de la terminal de ferrocarril de càrrega de Hannover, part de les instal·lacions aeroportuàries de DHL, i l’institut de formació professional de Hannover (BBS Burgdorf), acompanyats del responsable de la Cambra de Comerç de Hannover (IHK), amb qui el nostre professorat va poder intercanviar informació i experiències.

S'ha tingut l'oportunitat d’aprendre sobre el sistema dual de formació professional alemany, així com establiment de nous contactes a Alemanya que facilitin la internacionalització del nostre centre, així com facilitar la formació i incorporació a empreses estrangeres del nostre alumnat.

 

El dia 27 d'abril es va celebrar el lliurament dels Premis FPCAT, i va ser guardonada a la millor trajectòria individual la professora Núria Carbonell i Alart, Catedràtica emèrita de l'Institut Les Salines. El premi li va ser lliurat pel Conseller d'Educació, el Senyor Josep González Cambray, donada la seva iniciativa i empenta per a la implementació a Catalunya del CFGS de Transport i Logística, mercès a les quals el nostre Institut va ser el primer en impartir aquests estudis a Catalunya.

FPCatNuriaCarbonell

Enhorabona Núria!

 

A l'Institut les Salines, com tots els anys, celebrem Sant Jordi amb llibres i roses.
Vam estar a l'entrada de l'institut amb la paradeta dels llibres per poder remenar, triar i comprar llibres per les persones que estimem.

SantJordi23

 

Galeria d'imatges

Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs