• 1
  • 2
  • 3
  • 4

SantJordi

La temàtica de la fotografia serà del dia de Sant Jordi al Prat.

Podreu penjar les vostres fotos amb el hastag #SantJordiAlPratINSLesSalines, indicant el vostre nom i el cicle que curseu, durant els dies 23, 24 i 25 d'abril. Sí, hem ampliat el termini per les vacances. Afanyeu-vos, que encara sou a temps!

TEMA: La fotografia presentada tindrà com tema principal SANT JORDI AL PRAT.

BASES DE PARTICIPACIÓ: L’ Institut Les Salines celebra Sant Jordi amb un CONCURS DE FOTOGRAFÍA “SANT JORDI AL PRAT”, amb la finalitat de fomentar la creativitat i la participació en les activitats al centre del nostre alumnat.

PARTICIPANTS: Pot participar tot l’alumnat de l’Institut que ho desitge.

OBRA: Cada autor presentarà al concurs 1 fotografia.

FORMAT i PRESENTACIÓ DE LA FOTOGRAFIA: La tècnica fotogràfica serà lliure. Es presentarà en format digital i els arxius de les imatges han de tenir una mida en vertical 3:4, quadrada 1:1 o horitzontal en qualsevol mida. La fotografia no podran portar marges o marcs. La fotografia s’enviarà exclusivament a través del perfil d’Instagram, #santjordialpratinslessalines; haurà d’anar acompanyada del nom i el curs de l’alumne.

ADMISIÓ: La fotografia es lliurarà únicament els dies 23, 24, i 25 d’abril de 2019. Fins les 24 hores del 25 d’abril de 2019.

PREMIS: Primer premi: 50 euros en vals del Decathlon Segon premi: 30 euros en vals del Decathlon

JURAT I RESULTATS DEL CERTAMEN: El jurat del certamen estarà compost per 8 membres voluntaris del claustre de professors (els voluntaris s’han d’oferir a la Cecilia Calabuig fins el 31 de març). Es reuniran el dia 26/4/19 (divendres) a l’hora de l’esbarjo del matí. El resultat del concurs es donarà a conèixer el mateix dia en el perfil d’Instagram. El lliurament dels premis serà el dimarts 30/4/19 a l’hora de l’esbarjo.

EXPOSICIÓ I DRET D’AUTOR: Les fotografies premiades amb la resta presentades, poden ser divulgades en els medis web de l’Institut Les Salines. En tots els casos es citarà el nom de l’autor.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ : Els participants respondran personalment de la propietat total de les fotografies presentades, garantint la titularitat i el caràcter original de les mateixes. La participació en el concurs suposa l'acceptació de les bases, la conformitat absoluta amb les decisions del jurat i la renúncia a qualsevol reclamació.

Informació de secretaria

  Convalidacions
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dl a dj 16:00 - 18:00
   
Horari especial Juliol
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dm i dj 16:00 - 18:00
*Obert tarda dilluns 15
*Tancat tarda dimarts 16
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook

Twitter

Twitter
Twitter

Instagram

Instagram
Instagram

Blog

Blog
Blog