El Gremi de Jardineria de Catalunya, la empresa ArborSystems i l'Institut Les Salines organitzem el proper 19 de Desembre el “Curs pràctic d'Endoterapia en arbrat” a l’Institut Les Salines del Prat de Llobregat

Contingut del curs:

  • Arbrat. Fisiologia i característiques. Danys.
  • Plagues, malalties i fisiopaties.
  • Injeccions al tronc. Evolució, tipus de sistemes, característiques, eficàcia i limitacions.
  • Productes i formulacions.
  • Normativa i bones pràctiques.
  • Pràctica de Injecció directa. Casos pràctics reals.

Data i hora: 19 de desembre de 9:30 a 17:30 hores.

Inscripcions i més informació

GefCore

Els alumes de Desenvolupament d'Aplicacions Web, Víctor Gámez i Alejandro Urdiales, han presentat, el dia 28 de Novembre, el seu projecte GefCore; una plataforma on-line amb jocs educatius per alumnes amb deficiències visuals.

GefCore2

Durant el mes de Novembre ens va visitar La Marató de TV3

marato

Més informació a la web de La Marató

El dia 12 de Novembre, els nostres alumnes de Jardineria i Floristeria, David Soria i Pablo Rebollo, van participar al concurs Dóna llum al Nadal, organitzat al Mercademostracions 2017. Van presentar el seu treball: Gàbia de llum, on un Amarilis és protagonista, il·luminat per un led al sostre d'una gàbia vegetal. Us agrada?

foto agraria

Donada la bona acollida que va tindre la Jornada de difusió del programa Erasmus+ del passat dia 3, tornarem a fer una sessió informativa el dilluns 13 a les 11 h.

Si et vas perdre l'altra sessió, no dubtes a vindre a aquesta!

erasmus

Els alumnes del mòdul de taller del cicle de producció agroecològica, en la recerca de trobar solucions innovadores a reptes que els han presentat empreses i ajuntaments de la comarca, en la present edició 2017, guanyen el premi al projecte més viable amb "l'escatahuertos el jabato."

C AWc2NXcAE6cjL  El passat 4 de maig, es va organitzar la II Fashion Show, una desfilada per mostrar els treballs del cicle de Perruqueria i cosmètica capil•lar. 

El 28 d'abril els alumnes de 2on de TIL van visitar el vaixell Arm Cuauhtémoc be-01. Aquest vaixell es el vaixell-escola de l'Armada de Mèxic on els cadets de la Heroica Escuela Naval Militar fan els seus viatjes de pràctica.

Núria Carbonell i Alart ha rebut el premi ciutat del Prat 2017 en reconeixement a la seva trajectòria professional en l’àmbit de l’ensenyament del transport i la logística i el seu compromís amb la Formació Professional de qualitat a la ciutat.

Galeria d'imatges

Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs