• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aquests dies, ens ha acompanyat La Marató de TV3, aquest any dedicada a la lluita contra el càncer. Podreu veure-la el dia 16.

Per més informació pots visitar la seva pàgina web.

Marato

Per reivindicar el dia internacional contra la violència de gènere (25 de novembre), la Coordinació de Mediació, Convivència i Coeducació, amb la col·laboració de l'alumnat de l'IFE de Les Salines van preparar un photocall al vestíbul del centre. 

El photocall constava d'uns cartells amb frases a favor de la igualtat de gènere i contra les agressions sexistes. Els i les alumnes i membres de la comunitat educativa van passar per allí per fer-se fotos i mostrar  la seva implicació amb la causa.

NoViolenciaGenere

L'Institut Les Salines ha arribat a un acord de col·laboració amb JetBrains, pel qual els alumnes d'informàtica podran comptar amb fins a 60 llicències educatives per utilitzar els seus programes professionals. Actualment estem utilitzant les eines InteliJ IDEA i PhpStorm.

El passat dia 15 d'octubre el nostre Institut va participar al Comitè Acadèmic de l'Escola Europea juntament amb representants d'altres institut i amb el gerent de l'Associació de Consignataris de Vaixells de Barcelona per tal d'organitzar el curs Management,  Forma't al Port , que se celebrarà els propers dies 30 de novembre al 2 de desembre. Dins el marc del qual, alumnat del nostre Institut de Comerç Internacional i de Transport i Logística, embarcaran cap a Gènova per tal de visitar el port de la ciutat italiana i veure de primerà mà les operacions d'estiba i càrrega i descàrrega d'un vaixell.

Les Salines CAEE

Informació de secretaria

LLibres 18/19
  
Convalidacions
 
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dl a dj 16:00 - 18:00

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook de Les Salines

Twitter

Twitter
Twitter de Les Salines

Instagram

Instagram
Instagram de Les Salines